Hoteluri
Turkey, Marmaris
SERVICII TERMALE DE LUX, IN MARMARIS, TURCIA, LA HOTELUL GRAND YAZICI CLUB TURBAN THERMAL
       
Va propun o idee de vacanta minunata in sezonul rece, in indragitul hotel turcesc Grand Yazici Club Turban Thermal, situat in Marmaris Turcia, pentru a beneficia de proprietatile curative ale apelor termale de aici si de serviciile foarte bune, care au consacrat acest lant hotelier.
Bulgaria, Sofia
Lantul hotelier american Hyatt, detine un superb city-hotel in Sofia
         
Hyatt Hotels este un nume mare in industria mondiala a ospitalitatii, fiind intre primele 10 lanturi hoteliere din lume ca numar de proprietati, pe segmentul hotelurilor de 5 stele. Astfel m-am bucurat foarte tare sa vad ca pe lista hotelurilor in care voi fi cazata, in cadrul vizitei mele in Bulgaria, este Hotelul Hyatt Regency din Sofia.
Bulgaria, Royal Beach Barcelo, in Sunny Beach
Un hotel de lux, pentru vacanta in Bulgaria: Royal Beach Barcelo, in Sunny Beach!
         
Este unul dintre hotelurile foarte bune ale litoralului bulgar, unde am avut ocazia sa fiu cazata, sa iau micul dejun si sa petrec timp liber in aeralul hotelului.
Turkey, Marmaris
Hotelul Grand Yazici Club Turban Termal din Marmaris, Turcia, nu a fost afectat de incendiu
       
Imaginile cu incendiul din Marmaris, Turcia, au facut inconjurul lumii. Valvataia a ajuns atunci pana aproape de hoteluri.
Bulgaria, Plovdiv
Va recomand o noua destinatie si un hotel excelent: Residence City Garden in Plovdiv, Bulgaria
         
Sunt foarte fericita sa vad ca turistii romani ma intreaba tot mai mult despre vacantele in Bulgaria si pentru ca sunt in cautare de destinatii noi. Iar eu vin de data aceasta cu o destinatie cu caracter cultural si recreativ, care poate fi vizitata tot timpului anului: Plovdiv.