Hoteluri
Selectează tara
Turkey, Antalya
Arnor De Luxe Hotel & SPA, un resort nou si bun, la pret accesibil, in Antalya
         
Deschis in urma cu 2 ani, Hotelul Arnor De Luxe este un nume nou pentru piata de turism din Romania. Am auzit pentru prima oara de acest resort din Antalya in februarie, cand l-am intalnit pe dl. Yildirim Ozbek, manager general la un eveniment de turism la Timisoara si am hotarat sa vizitez hotelul, in cursul acestui an. Am facut foarte bine pentru ca am descoperit un resort modern cu servicii de calitate, interioare si exterioare frumoase, camere confortabile si frumos decoarate,, mancare deicioasa si o plaja cu nisip foarte frumoasa si neaglomerata.
Romania, Timisoara
COLOR SMART, investii in pregatirea aplicatorilor si un sediu de 5 stele in Timisoara
Color Smart Distribution si-a deschis un sediu superb la Timisoara si a fost organizat un workshop de invatare a tehnicilor de vopsire cu ambasadori din Italia si U.K. Vazusem in hoteluri si restaurante de lux , acei pereti deosebiti si imi inchipuiam ca sunt facuti cu aparate speciale, dar dupa workshop, mi-am dat seama ca avand cunostinte in domeniu, vopsele de calitate si sabloane, poti crea pereti deosebiti, cu mana ta.
Turkey, Side
Alba Queen 5 * Antalya, hotelul plin de trandafiri, cu plaja superba
         
Alba Queen este hotelul pe care l-am vizitat pentru prima oara anul trecut in luna iunie, fiind fermecata de florile pe care le-am regasit in toate colturile si care mi-au ramas in memorie pentru ca amplasate langa cladirea alba a hotelului, erau perfecte pentru fotografii. Anul acesta am stat doua nopti in acest resort impreuna cu tour operatorul Christian Tour, in luna mai, asa ca am avut ocazia in sfarsit de a admira si fotografia superba gradina de trandafiri aplasata deasupra plajei. Consider ca Alba Queen este un hotel potrivit pentru cei care dau o mare importanta plajei. Intr-adevar aici se gaseste una dintre cele mai frumoase plaje pe care le-am vazut la un hotel din aceasta categorie. Este o plaja lata, cu nisip fin si mare deschisa.
Turkey, Alanya
Kirman Sidera Luxury, hotelul de top din Alanya, care mi-a intrecut asteptarile
         
Surprinzator, dar in cei 7 ani de cand vizitez hoteluri in Antalya, nu am stat pana acum in hotelurile lantului Kirman, desi auzisemn multe lucruri bune despre aceste hoteluri. S-a intamaplat insa in mai 2022 cand impreuna cu tour operatorul Christian Tour, am avut ocazia sa fiu cazata aici si sa ma bucur cu aceasta ocazie, de facilitatile acestui minunat resort. Din start va spun ca hotelul Kirman Sidera situat in Alanya, a fost o surpriza placuta pentru mine, chiar peste asteptari. Mi-a facut mare placere sa il filmez intr-un superb apus de soare si de asemenea dimineata, cand soarele incepe sa rasara iar hotelul mi-a oferit o priveliste minunata.
Northern Cyprus, Bafra
3 tipuri de camere la Limak Deluxe in Cipru de Nord! Tu pe care o alegi?
         
Limak Deluxe Cyprus este categoric unul dintre cele mai bune hoteluri din Cipru de Nord si hotelul aflat pe primul loc in preferintele mele dupa deja a 4 a vizita in aceasta minunata insula. Limak Deluxe Cyprus a avut categoric arhitecti foarte iscusiti, intreg hotelul fiind o ibinare de elemente clasice si moderne, decorat cu bun gust si finete pentriu detalii. Pe langa interioarele sale elegante si bucataria rafinata, hotelul incanta prin piscinele Infinity imense, dispuse una deasupra, la capatul acestora aflandu-se plaja superba cu nisip fi si auriu. Este singurul hotel in care poti trece pe sub apa dintr-o pisicna in alta, ajungand practic la un alt nivel de inaltime, lucru ce a reprezentat fara indoiala o provocare pentru arhitecti. De data aceasta mi-am propus sa va prezint 3 tipuri de camere, acestea fiindu-ne prezentate cu amabilitate de catre conducerea hotelului. Indiferent pentru ce camera va veti deicide, toate sunt furmos decorate, cu materiale de calitate , sunt foarte spatioase, confortabile, moderne.