Hoteluri
Turcia, Belek
Xanadu High Class Belek 5*, hotel aflat in top 5 hoteluri din Antalya, pentru mine
         
In 2017, am vizitat pentru prima oara hotelul Xanadu Hotel High Class si mi-a ramas in minte pentru foarte multa vreme. Arhitectura sa reconstruieste imaginea Romei antice, cu piloni ce incadreaza piscinele de mari dimensiuni, cu terase largi decorate cu vase si decoratiuni romane de o eleganta aparte in care au fost amplasate flori si o superba padure de pini care inconjoara resortul, oferindu-i nu doar aer curat ci si umbra si racoare. Hotelul are o amplasare foarte buna in centrul statiunii Belek pe o superba plaja de nisip, scaldata de apele calde ale Mediteranei, fiind in apropierea multor atractii turiatice si istorice.
Turcia, Alanya
Kirman Sidera Luxury, hotelul de top din Alanya, care mi-a intrecut asteptarile
         
Surprinzator, dar in cei 7 ani de cand vizitez hoteluri in Antalya, nu am stat pana acum in hotelurile lantului Kirman, desi auzisemn multe lucruri bune despre aceste hoteluri. S-a intamaplat insa in mai 2022 cand impreuna cu tour operatorul Christian Tour, am avut ocazia sa fiu cazata aici si sa ma bucur cu aceasta ocazie, de facilitatile acestui minunat resort. Din start va spun ca hotelul Kirman Sidera situat in Alanya, a fost o surpriza placuta pentru mine, chiar peste asteptari. Mi-a facut mare placere sa il filmez intr-un superb apus de soare si de asemenea dimineata, cand soarele incepe sa rasara iar hotelul mi-a oferit o priveliste minunata.
Turcia, Side
Alba Queen 5 * Antalya, hotelul plin de trandafiri, cu plaja superba
         
Alba Queen este hotelul pe care l-am vizitat pentru prima oara anul trecut in luna iunie, fiind fermecata de florile pe care le-am regasit in toate colturile si care mi-au ramas in memorie pentru ca amplasate langa cladirea alba a hotelului, erau perfecte pentru fotografii. Anul acesta am stat doua nopti in acest resort impreuna cu tour operatorul Christian Tour, in luna mai, asa ca am avut ocazia in sfarsit de a admira si fotografia superba gradina de trandafiri aplasata deasupra plajei. Consider ca Alba Queen este un hotel potrivit pentru cei care dau o mare importanta plajei. Intr-adevar aici se gaseste una dintre cele mai frumoase plaje pe care le-am vazut la un hotel din aceasta categorie. Este o plaja lata, cu nisip fin si mare deschisa.
Cipru de Nord, Bafra
3 tipuri de camere la Limak Deluxe in Cipru de Nord! Tu pe care o alegi?
         
Limak Deluxe Cyprus este categoric unul dintre cele mai bune hoteluri din Cipru de Nord si hotelul aflat pe primul loc in preferintele mele dupa deja a 4 a vizita in aceasta minunata insula. Limak Deluxe Cyprus a avut categoric arhitecti foarte iscusiti, intreg hotelul fiind o ibinare de elemente clasice si moderne, decorat cu bun gust si finete pentriu detalii. Pe langa interioarele sale elegante si bucataria rafinata, hotelul incanta prin piscinele Infinity imense, dispuse una deasupra, la capatul acestora aflandu-se plaja superba cu nisip fi si auriu. Este singurul hotel in care poti trece pe sub apa dintr-o pisicna in alta, ajungand practic la un alt nivel de inaltime, lucru ce a reprezentat fara indoiala o provocare pentru arhitecti. De data aceasta mi-am propus sa va prezint 3 tipuri de camere, acestea fiindu-ne prezentate cu amabilitate de catre conducerea hotelului. Indiferent pentru ce camera va veti deicide, toate sunt furmos decorate, cu materiale de calitate , sunt foarte spatioase, confortabile, moderne.
Cipru de Nord, Kyrenia
Acapulco Resort Convention & SPA, hotelul unui concediu relaxant in Cipru de Nord
         
Hotelul Acapulco din Cipru de Nord are un loc special in sufletul meu. Este un loc incarcat cu o energie linistitoare care mi-a dat mereu o stare de bucurie si de optimism. L-am vizitat de mai multe ori si de fiecare data mi-a facut placere sa revin. Imi place sa privesc apusul de la piscina infinity asezata deasupra marii, sa ascult valurile de pe plaja lata cu nisip auriu, sa gust din mancarurile traditionale foarte bune si variate, sa simt parfumul unic care pluteste peste tot in acest hotel.