Welcome

I am Diana Mariș Costea

TV Presenter
Tourism promoter
#aboutme
Diana Mariș Costea

I am a Television Journalist with over 18 years of experience in Television and over 7 years of experience in TV and Social Media Tourism promotion.

I have a tourism show, I have taken dozens of interviews and I have done dozens of reports and materials for Social Media in tourism, thus combining my profession as a Producer and a Television Presenter with my greatest passion, travel 🌍

Latest Article
Articole
Maria, Restaurantul din Paralia Katerini, iubit romani
Situat vizavi de hotel Sonia, (practic il vedeam zi de zi de pe balcon), mi-am propus sa vad de ce este restaurantul acesta atat de laudat si de iubit asa ca am luat cina intr-una dintre seri la Restaurant Maria. Am fost primita foarte frumos de cele doua asociate care detin restaurantul, Maria si Carmen, doua romancute de-a noastre foarte cumsecade. Restaurantul cu terasa este placut iar mancarea este de nota 10, la preturi mici.Unde mai punem ca daca sunteti pe sfariste cu ’’euroii’’ vi se accepta si plata in lei. Asa ca am ales o masa discreta in localul frumos, mare si modern, cu steagul Romaniei facand parte din décor, Nu aveam idée ca ma va astepta o supriza, un platou cu fructe de mare delicioase, care a mers la fix cu atmosfera.
Citește mai mult
Maria, Restaurantul din Paralia Katerini, iubit romani
Other Articles