17-11-2020 , Turkey

Marmaris, Turcia

17-11-2020

Traversam vremuri complicate in care industria turismului este una dintre cele mai afectate. Totusi dorinta oamenilor de a calatori exista in continuare, iar cei mai curajosi au calatorit si in anul pandemic 2020. Cu restrictii, constand in distantare sociala, purtarea obligatorie a mastii de protectie si efectuarea unui test Covid-19, pentru unele tari, turistii s-au bucurat totusi de vacante frumoase cu momente de neuitat.

Pentru mine 2020 a fost un an destul de bun la capitolul calatorii, am avut 4 deplasari in strainatate, una in Grecia si trei in Turcia. A fost anul in care am descoperit indeaproape o destinatie de vacanta pe care doar o vizitasem in anii anteriori: statiunea Marmaris din Turcia, despre care vom vorbi aici pe site in urmatoarele articole, pentru ca este propunerea mea pentru voi in anul 2021.

m facut multe filmari de aceea vreau sa va arat imagini din hoteluri, exact asa cum o sa le gasiti voi cand veti ajunge Turcia, in Grecia si in multe alte destinatii. 

Nu am programat nimic special cu hotelierii, pentru ca scopul acestui site este tocmai acesta: de a va arata filmulete dragute, imagini filmate spontan, fara editari care sa infrumuseteze atat de mult locurile incat atunci cand ajungeti la destinatie, sa fiti dezamagiti.

tiu ca multi dintre voi, in alegerea destinatiei sau a hotelului aveti la indemana doar fotografiile de pe site-urile agentiilor de turism sau ale hotelierilor, multe dintre acestea, facute in cele mai frumoase camere sau in cele mai incantatoare locuri, astfel ca riscul ca voi sa nu gasiti la fata locului chiar ce vedeti pe site, exista.

De aceea, urmariti-ma in calatoriile mele si verificati aici cum arata hotelul unde va veti caza, dar si destinatia voastra de vacanta. De-a lungul timpului am filmat in foarte multe hoteluri si locuri superbe, iar imaginile le veti gasi aici.


Pentru inceput un scurt filmulet din Turcia, pentru a va introduce in atmosfera, alaturi de mesajul primarului din statiunea Marmaris, dl. Mehmet Oktay.

Revin cu recomandari legate de hoteluri, pentru cei care veti alege statiunea Marmaris din Turcia in 2021, dar si cu alte destinatii.

Tinem aproape!

Diana Maris Costea
Unde sunt acum
Lisbon, Portugal
Follow on