11-02-2021 , Turkey

TURUNC RESORT MARMARIS, RECOMANDAREA MEA IN 2021

11-02-2021

Turunc Resort Hotel ,este un hotel de 5 stele, cu un amplasament uluitor, situat la 20 de km de Marmaris in sud-vestul Turciei.
Un hotel placut si confortabil inconjurat de natura, in toata splendoarea ei. Munte si mare intr-o intretaiere perfecta.

Plaja cu nisip, Blue Flag si la cativa metri o grota cu iesire la mare intr-un peisaj de vis. O alaturare perfecta de nisip fin si stanca de care se sparg valurile intr-un sunet care iti ramane in minte. Acela este sunetul perfect al vacantei. In fata ta se intinde punctul de intalnire intre  Marea Egee si Marea Mediterana, cu ape albastru inchis, verzui pe alocuri. 

Hotelul are doua piscine unde distractia este garantata. Situate ca si plaja de altfel, in apropierea restaurantului cu terasa, unde veti servi pranzul, face ca totul sa va fie la indemana. 

Puteti practia volei pe plaja, gimnastica in apa, tenis de masa, step aerobic, darts, diferite competitii. Poti inchiria de asemenea echipamente pentru sporturile de apa.
Animatia hotelului organizeaza pe timp de seara discoteca si spectacole in amfiteatru. Hotelul are un aqua-park generos pentru copii dotat cu tobogane si piscine pentru copii.


Strajuit de pini, locul de joaca la bazine nu te lasa sa te plictisesti cat e ziua de lunga. Hotelul practica sistemul de masa all-inclusive iar seara va delecteaza cu un cooking show cu diverse tematici.

In cadrul hotelului oaspetii pot opta pentru a servi mesele in restaurantul principal sau in restaurantele a-la-carte. Bauturile alcoolice si non-alcoolice pot fi servite in cele 5 baruri disponibile.

Pe parcursul zilei va puteti relaxa la SPA si la Hammam. In cadrul centrului SPA, oaspetii hotelului pot opta pentru sauna, baie turceasca si mai multe tipuri de masaje.

Hotelul are 2 cladiri cu 5 nivele si 3 cladiri cu 4 nivele. Camerele sunt spatioase si confortabile.

Hotelul Turunc Resort este situat pe malul marii, la 120 km de aeroportul orasului Dalaman, la 20 km de orasul Marmaris, la 800 m de localitatea Turunç. Puteti ajunge aici, rezervand un sejur cu avionul sau cu autocarul.

Am petrecut clipe incantatoare in cele doua hoteluri Turunc Resort si Turunc Premium, de aceea vi le prezint ca principala mea recomandare, pentru sezonul 2021, raportul calitate pret, fiind excelent.

Acesta este si motivul pentru care am hotarat sa incep noua mea emisiune TV cu Hotelul Turunc Resort din Marmaris.

Vezi mai multe despre hotel:
https://www.turunchotels.com.tr

Fa o rezervare aici :

https://turcia.directbooking.ro/cazare-turunc-resort-hotel-turunc-oferta-rezervare-sejur-167919.aspx

Diana Maris Costea
Unde sunt acum
Lisbon, Portugal
Follow on