11-12-2020 , Turkey

Turunç, Paradis Turcesc

11-12-2020

Turcia este o tara nemaipomenita pentru vacante!

Dar daca in 2021 ati merge intr-un loc nou si care nu a fost inca descoperit de turistii romani?

Aici aveti parte de vacante de 5 stele intr-un superb golfulet al Marii Egee! Este vorba despre Turunc, o asezare incantatoare, in apropiere de Marmaris in sud-vestul Turciei.

Localitatea Turunç este scaldata de apele albastre ale Marii Egee. Este un loc mic, intim si ferit de aglomeratia de turisti. Romanii par sa nu il fi descoperit, decat in mica parte. Aici gasesti hoteluri de lux cu servicii foarte bune, la preturi considerabil mai mici decat in restul Turciei.

In centrul localitatii, te poti relaxa la terase, poti face cumparaturi in bazar sau te poti imbarca pe ’’vase pirat’’. Hotelurile sunt cochete, primitoare si foarte bine organizate. Iti stau la dispozitie cu tot ce ai nevoie, iar in anul 2020, nu au dus lipsa de turisti. Hotelurile din aceste imagini, apartin lantului Turunc Hotels.

Este vorba despre Hotelul Turunc Premium si Hotelul Turunc Resort. Am petrecut timp de calitate in ambele si pot sa spun la sfarsitul unei saptamani petrecute in Turunc Hotels, ca o parte din sufletul meu a ramas acolo.

Camere frumoase, curate, personal deosebit de amabil, mancare buna si pe saturate,prajituri delicioase (ahhh ce prajituri au), plaje discrete si locuri superbe pentru fotogfrafii, cooking-show si spectacole live seara!

Si mai ales dat fiind anul 2020, a fost singurul lant hotelier din cate am vizitat in pandemie care a pus la dispozitia turistilor, masti de protectie in cantitate nelimitata. Le gasesesti peste tot in cele 2 hoteluri si poti lua cate ai nevoie. De asemenea dezinfectantii pentru maini sunt in toate ariile principale ale hotelurilor.

 Ca si in toata Turcia, majoritatea turistilor sunt rusi dar sunt si multi englezi, si germani. Si turcii aleg pentru vacantele lor tot zona aceasta. Toti se simt extraordinar pentru ca atmosfera este frumoasa si mancarea pe saturate.

DOGA YILIDIZ

"Buna ziua, sunt in Turunc Resort, si am simt foarte foarte bine aici! Sper sa veniti si voi anul viitor!"

La hotelurile din Turunc, gasesti locuri de joaca pentru copii, asa ca o vacanta cu familia aici, este o idee buna pentru 2021. Hotelurile au iesire spre faleza asa ca va puteti plimba in voie mai ales ca serile aici sunt calde.

Natura a fost darnica cu Turunc, unde in cadrul Turunc Resort, exista o pestera cu iesire la mare. Aici va veti face cele mai frumoase fotografii.

Hotelierii din Turuc va indeamna sa va faceti curaj si in 2021 sa ii vizitati!


NURAY INCE

Sales & Marketing Manager Turunc Hotels

’’Am fi bucurosi sa vedem turistii romani in hotelurile lantului Turunc in anul 2021. Ne-am bucura sa vem oaspeti romani in hotelurile noastre’’.

La Turunc puteti inchiria echipamente pentru sporturile de apa, va puteti relaxa la plaja si va puteti odihni in camerele racoroase. Clima va permite sa inotati 7 luni pe an, din aprilie pana in octombrie inclusiv.

Agentiile de turism va pot pune la dispozitie oferte pentru Turunc, Turcia. Aici puteti ajunge cu avionul sau cu autocarul, mai ales ca sunt sejururi cu autocarul la preturi excelente pe tot parcursul verii.

Localitatea a primit Premiul European Blue Flag deoarece în ciuda dezvoltarii sale rapide, natura din Turunc a ramas nepoluata.

Diana Maris Costea
Unde sunt acum
Lisbon, Portugal
Follow on