26-02-2021 , Turkey

Grand Yazici Club Turban, resortul preferat al Presedintelui Turciei

26-02-2021

Grand Yazici Club Turban, este resortul pe care l-am vizitat aproape de fiecare data cand m-am aflat in Marmaris.

Hotel cu traditie, indeosebi de laudat pentru ca aici isi petrece vacantele, presedintele Turciei, Recep Erdogan, Club Turban este hotelul primitor si confortabil in care te simti bine.

L-am filmat 2 ani la rand impreuna cu baietii de la Digital Passion iar anul trecut l-am filmat singura pentru site-ul meu si de fiecare data am avut parte de o primire frumoasa. Video si fotografiile de mai jos sunt facute la aceasta din urma vizita, in octombrie 2020.

Pe parcursul anilor, am luat masa aici de nenumarate ori si am stat la plaja.

M-a incantat intotdeauna arhitectura sa aparte si padurea de pini care inconjoara resortul.

Grand Yazici Club Turban este situat pe coasta Mării Egee la 3,5 km de centrul oraşului Marmaris şi la 4 km de Icmeler. Aeroportul din Dalaman este la 95 km.

Resortul are plaja privata, 2 piscine în aer liber, 3 tobogane cu apă şi centru SPA. 

Imi plac camerele mari si luminoase cu balcon şi vedere la grădină.

Hotelul are 3 restaurante à la carte cu preparate din bucătăria turcească şi italiană, şi fructe de mare. Mi-a facut placere sa iau masa în aer liber la restaurantul cu vedere la mare, situat de-a lungul coastei. Există, de asemenea, 4 baruri şi o cafenea.

Centrul SPA oferă baie tradiţională turcească, saună şi masaj pentru relaxare. Există, de asemenea, piscină interioară, teren de tenis şi sală de fitness.

Este o locatie frumoasa si foarte potrivita pentru cupluri si familii.

In octombrie 2020 am stat de vorba cu Guest Manager, Artur Nerov, care mi-a spus despre aripa de iarna a hotelului, vizitata in sezonul rece pentru apa sa calda, binefacatoare si serviciile de tratament impecabile.

Nu am apucat sa vad divertismentul pe care il ofera acest resort dar am vazut amfiteatrul de capacitate mare si frumos amenajat, asa ca promit sa revin cu detalii.

Pana atunci va las oferta ofertele de pret daca vreti sa faceti o rezervare in sezonul 2021.

https://www.booking.com/hotel/tr/grand-yazici-club-turban.ro.html

Diana Maris Costea
Unde sunt acum
Lisbon, Portugal
Follow on