19-03-2021 , Turkey

Grand Yazici Marmaris Palace, optiune de vacanta in 2021

19-03-2021

Grand Yazici Marmaris Palace este hotelul imi aduce amintiri frumoase  legate de filmari.

Imi amintesc perfect ca am luat pranzul aici in urma cu 3 ani, cand filmam resortul impreuna cu baietii de la Digital Passion dar si de intamplarile din vara lui 2020 cand stabilizatorul video mi-a jucat feste tocmai la acest hotel, atat de dragut. Foarte primitori, managerii de aici, mi-au facut de fiecare data, vizita placuta.

Grand Yazici Marmaris Palace, este un hotel de 5 stele, situat in Marmaris,Turcia, care uimeste prin arhitectura sa. Padurea de pini, in jurul careia a fost construit resortul, mi se pare fascinanta, iar corpurile de cladire aidoma aripilor unui castel, ii dau autenticitate.

La acest resort imi plac indeosebi spatiile exterioare pline de verdeata, unde am facut fotografii superbe. Mi-a venit in minte si mancarea delicioasa, savurata impreuna cu echipa de filmare, pe una dintre terasele resortului.

Grand Yazici Marmaris Palace are 3 piscine in aer liber, si loc de joaca pentru copii cu aquapark.Spatiile interioare sunt amenajate cu lemn, fier forjat si geamuri imense. Camerele decorate si ele cu lemn si fier forjat sunt confortabile si au balcoane cu vedere la gradina si la mare.

Oaspetii au la dispozitie restaurante si cafenele pentru a lua masa in aer liber. Există 6 baruri, iar barul din hol are program nonstop.Accesul gratuit la Wi-Fi este disponibil pe intreg teritoriul acestui resort-castel.

Grand Yazici Marmaris Palace este situat la doar 10 minute de mers cu mașina de centrul statiunii Marmaris. 

Resortul are un amfiteatru generos pentru divertisment. Ofera posibilitatea de sporturi nautice precum jet ski, navigație sau surf. Oaspetii se pot relaxa si la SPA unde au la dispozitie mai multe tipuri de masaje si hamman. Resortul dispune de un centru fitness si ofera posibilitatea practicarii de sporturi in aer liber.  

Grand Yazici Marmaris Palace are referinte foarte bune, regasindu-se in toate ofertele tour-operatorilor din Romania. Este un hotel potrivit pentru o vacanta de familie si are un raport bun calitate-pret.

Voi reveni cu mai multe informatii, video si fotografii despre sezonul 2021.

Mai jos aveti un video si cateva instantanee surprinse la ultima mea vizita la Grand Yazici Marmaris Palace, in octombrie 2020.

Gasiti mai multe informatii si faceti o rezervare aici:

https://www.booking.com/hotel/tr/grand-yazici-marmaris-palace.ro.html

Diana Maris Costea
Unde sunt acum
Lisbon, Portugal
Follow on