05-03-2021 , Turkey

Green Nature Diamond din Marmaris, optiune de vacanta in 2021

05-03-2021

Daca am vizitat in vara lui 2020 unele hoteluri din Marmaris pentru a-3-a sau chiar a -4-a oara, Hotelul Green Nature Diamond l-am vazut pentru prima data intr-o zi insorita de octombrie a anului trecut.

Nu am stat suficient cat sa vad toate facilitatile pe care le pune la dispozitie acest interesant resort turcesc dar am stat suficient cat sa imi fac o parere.

Mi-au placut piscina imensa, verdeata si florile care impanzesc resortul, dar si camera pe care am filmat-o, foarte spatioasa, cu finisaje de calitate si o terasa foarte mare cu vedere la mare.

Hotelul Green Nature Diamond ***** are o reputatie foarte buna in Marmaris.Se afla la 1,5 km de Marmaris, la 7 km de Icmeler, pe malul marii. Aeroportul Dalaman este la 98,9 km departare.

Resortul a fost construit in anul 2014 si are un teritoriu de 40 000 mp.

Mi-a fost prezentat drept un resort care ofera servicii excelente la preturi accesibile. Dovada sta si faptul ca in octombrie, hotelul era plin de turisti, in ciuda anului 2020..

La Green Nature Diamond oaspetii se pot delecta cu preparate traditionale si internationale, in regim all-inclusive. Restaurantele a la carte permit accesul turistilor  gratuit o data /sejur si sunt deschise 6 zile/saptamana. Data viitoare promit sa revin cu un video de la micul dejun si de la cina, pentru ca am auzit numai cuvinte frumoase si la acest capitol.

Hotelul dispune atat de piscina interioara, cat si exterioara, terasa, gradina si plaja privata cu nisip.

Turistii se pot distra prin diverse activitati precum sporturi pe apa, squash, windsurfing, tenis de masa, biliard , karaoke, program de club si entertaiment  in fiecare seara.

Exista de asemenea teren de joaca si miniclub pentru copii.

Resortul ofera facilităţi de spa şi wellness și un centru de fitness. 

Este un hotel potrivit pentru cupluri si vacante in familie.

Mai jos ofertele de pret pentru Green Nature Diamond Marmaris, in sezonul turistic 2021.

https://www.booking.com/hotel/tr/green-nature-diamond.ro.html

Diana Maris Costea
Unde sunt acum
Lisbon, Portugal
Follow on