23-04-2021 , Turkey

Hotelul Granada Luxury Belek, recomandarea mea de vacanta in 2021

23-04-2021

Nu ascund faptul ca resortul Granada Luxury Belek este unul dintre favoritele mele din Antalya, astfel ca il recomand  pentru anul 2021, fara nicio ezitare.

Hotelul arata excelent si sunt sigura ca o vacanta aici, chiar cu restrictiile impuse de pandemie, nu poate fi decat una reusita. 

Personal m-am simtit  foarte bine la Granada Luxury Belek, hotelul fiind elegant si primitor, cu servicii excelente si o echipa de manageri extraordinari (Baris Kokkaya, Ozlem Akgun, Batu Darchia, m-am bucurat sa va revad, multumesc pentru gandurile bune si interviul in exclusivitate! Sunt sigura ca si anul acesta ii veti intampina pe turistii nostri cum stiti voi mai bine).

Am vizitat resortul in aprilie 2021 in infotrip-ul organizat de tour-operatorul Soley Tour, care mi-a lasat o impresie excelenta, avand o echipa de nota 10! Asadar o vacanta la Granada Luxury Belek prin tour-operatorul Soley Tour pleaca din start cu cele mai bune premise,  in 2021!

In plus facilitatile deosebite pe care conceputul acestui  minunat resort din Antalya le ofera, il face deosebit de potrivit pentru cupluri si pentru familiile cu copii.

Granada Luxury Belek are 2 mini-cluburi pentru copiii, precum şi un parc de distracţii. Zona Wonderland ofera divertisment pentru cei mai tineri dintre oaspetii hotelului, prin parcurile acvatice deosebite, la care se ajunge usor, cu liftul.

Resortul ofera minicinema, minidiscoteca, restaurant si servicii de babysitting (la cerere – contra cost).

Cu siguranta insa,  turistii de toate varstele pot avea o vacanta de vis aici. Cea mai mare piscina din Antalya va asteapta, intr-un decor de poveste. 

De altfel, facilitatile cele mai apreciate de catre oaspetii romani sunt cele 3 piscine, camerele decorate modern, toate dotate cu aer condiţionat, minibar, TV şi cutie de valori, centrul SPA, programul de divertisment, si varietatea de opţiuni culinare. Indiferent ca veti alege sa luati masa la restaurantul principal, cel à la  carte sau la snack bar, mancarea este delicioasa si meniul este bogat.

Posibilitatile de relaxare si divertisment sunt foarte multe, amintesc aici doar cateva: spectacole de animatie, programe la piscina si la plaja, polo pe apa, volei, tenis de masa, biliard, noapte turceasca, muzica live si spectacole de noapte.

Hotelul Granada Luxury este situat în Belek, la o distanta de 35 de km de aeroportul din Antalya. Parcul de distracții Aqua Park și Delfinariul Troy se află la doar 2 km de hotel.

Soley Tour, vine prin agentiile partenere, cu o oferta de pret excelenta pentru Granada Luxury Belek, de la 671 de euro de persoana, pentru un sejur de 7 nopti.

Amanunte gasiti pe acest link, unde aveti la dispozitie si un numar de telefon pentru a afla toate detaliile legate de vacanta voastra perfecta, de la Granada Luxury Belek.

https://soleytour.com/

Mai jos fotografii si cel mai nou video, realizat in aprilie 2021.

Diana Maris Costea
Unde sunt acum
Lisbon, Portugal
Follow on