29-04-2021 , Turkey

Vezi cum arata cel mai nou hotel din Antalya!

29-04-2021

In Infotripul Business & Pleasure organizat de Soley Tour, in aprilie 2021, am vizitat cel mai nou hotel din Antalya, in care lucrarile erau inca in plina desfasurare.

In numai 12 luni si cu un buget propriu de 116 milioane de Euro, Grupul NG din Turcia a ridicat hotelul Phaselis Bay, in plina pandemie. Este cel mai mare proiect din regiunea Kemer si isi va primi oaspetii romani incepand cu luna iunie. Desi inaugurarea a fost programata pentru luna mai, toate camerele sunt rezervate pana la sfarsitul sezonului estival.

Phaselis Bay ofera o experineta de 5 stele printr-o serie de facilități in cele doua golfuri retrase care au o întindere de 555 m de plajă cu nisip. 

Există, de asemenea, 3 piscine și un parc acvatic pentru copii cu tematica dinozaurilor.

Dedicat celor mici este si Beluga, Clubul pentru copii, unde există o mulțime de activități de care se pot bucura sub supraveghere.

Phaselis Bay are 408 camere impartite pe 17 categorii diferite, 80% dintre acestea oferind vedere la mare. Acestea sunt completate cu 7 vile fiecare cu patru dormitoare, piscină privată și grădină.

Phaselis Bay ofera facilități extinse de masa, avand un restaurant principal și alte șase restaurante a la carte, dintre care  restaurantul cu specific mediteranean, restaurantul dedicat fructelor de mare, restaurantul turcesc autentic, steakhouse, restaurantului sushi si BB Burgers.

Facilitățile SPA includ hamam, saună si centru fitness. Seara sunt organizate spectacole de divertisment şi muzică live.

NG Phaselis Bay se află la mai puțin de 7 km de centrul orașului Kemer și la 20 km de orașul antic Phaselis din regiunea Lycia. Aeroportul Antalya este situat la aproximativ 1 oră cu mașina.

Soley Tour vine si cu o oferta de pret foarte buna pentru exclusivistul Phaselis Bay, de la 1432 de euro de persoana pentru un sejur de 7 nopti.

Afla mai multe aici:

https://soleytour.com/

Mai jos fotografii si video de la Phaselis Bay,  realizat in aprilie 2021.

Diana Maris Costea
Unde sunt acum
Lisbon, Portugal
Follow on