Next  Generation in hairstyle
21.iul.2021

Next Generation in hairstyle

Fondatotoarea New Look Academy, Monica Igret, alaturi de echipa sa de la Salonul New Look din Arad  a prezentat o colectie de exceptie in materie de hairstyling, in cadrul celui mai nou eveniment organizat de WELLA Professional, in cadrul natural oferit de restaurantul Roca Bruna, in judetul Arad. 

Tineri parca veniti din viitor, ’ne-au vorbit’ prin intermediul stylingului futurist si excentric despre indrazneala si inovatia generatiilor noi. Nonconformism dar si valoare, data de tehnicile de lucru ale coafurii si frizurilor, culori neon, coafuri inalte si deosebite, accesorii din perle, si o varietate de codite, atat de tineresti si de flatante pentru trasaturile fetei, toate au facut deliciul publicului prezent.

Monica Igret modeleaza de 25 de ani frumusetea si este o permanenta sursa de inspiratie pentru echipa New Look Concept.

’Sa nu ne temem de viitor. Viitorul incepe astazi. Cu mine, cu tine, cu fiecare dintre noi’, considera Monica Igret care s-a bucurat de succesul prezentarii, pregatita cu tineri minunati, dezinvolti si care au intrat imediat in atmosfera:

Ana-Maria Dragoman 

Ana Maria Foltean

Varkola Vivien Emilia

Raul Merauti

Many

Adriana Kis

Cristine Hedesan

Rafaella Farcas

Evenimentul Angel’s Dream Collection by Ionela Chiriac, Top Artist Wella Professional Romania, a prilejuit defilari, ateliere de lucru si surprize.

In cele 3 zile ale evenimentului, au fost actualizate regulile in pregatirea parului inainte de coafura, folosirea corecta a produselor de styling, tehnici pentru coafuri texturate si finisate, coafuri moderne, culoare, folosirea extensiilor si accesoriilor si a fost dezvaluit secretul coafurilor rezistente.

Video si fotografii realizate in cadrul evenimentului Wella, in iulie 2021. 

Unde sunt acum
Lisbon, Portugal
Follow on