Bulgaria, Sofia

Lantul hotelier american Hyatt, detine un superb city-hotel in Sofia

         

Hyatt Hotels este un nume mare in industria mondiala a ospitalitatii, fiind intre primele 10 lanturi hoteliere din lume ca numar de proprietati, pe segmentul hotelurilor de 5 stele. Astfel m-am bucurat foarte tare sa vad ca pe lista hotelurilor in care voi fi cazata, in cadrul vizitei mele in Bulgaria, este Hotelul Hyatt Regency din Sofia.

Ma asteptam sa vad un hotel burghez, cu clasa, cu interioare superbe, confort desavarsit si servicii excelente si exact asta am gasit. Ii povesteam unei prietene ca in patul de la Hyatt Regency din Sofia am dormit cel mai bine dintre toate hotelurile de lux vizitate pana acum, ca sa aflu cateva zile mai tarziu ca dormisem intr-un pat  Hyatt Grand, recunoscut pentru confortul sau extraordinar. Nu mi-a venit sa cred, dar chiar am simtit diferenta.

Toate camerele au ferestre din podea până în tavan, spațiu de lucru generos si baie cu duș tip walk-in cu efect de ploaie.

Hotelul ofera în fiecare dimineață un mic dejun continental, cu o servire eleganta. Există o cafenea cu delicatese, un restaurant cu specific italian și un bar pe acoperiș, care oferă vedere la oraș și muzică live.

Oaspeții pot beneficia de o varietate de facilități de wellness, precum o piscină interioară cu hidroterapie, hamam, saună finlandeză și saună bio. Hyatt Regency Sofia are, de asemenea, un centru de fitness și un salon de înfrumusețare.

Hyatt Regency Sofia  se bucura si de o locatie superba, in inima orasului de aici turistii avand putin drum de parcurs pe jos  pana la Catedrala Sf. Alexandru Nevski, Universitatea Sf. Clement și Președinția Bulgariei.

Hotelul oferă WiFi gratuit, recepție deschisă non-stop, room-service și schimb valutar si transfer de la/la aeroport.

Ca plaja de tarife ces mai buna oferta pentru perioada 7-11 octombrie de exemplu, cazarea cu mic dejun inclus costa 325 de euro de persoana iar daca pentru perioada 7-14, respectiv 7 nopti de cazare cu mic dejun inclus costa 585 de euro

Informatii si rezervari:

office@dianamariscostea.ro

Video so fotografii realizate in sederea mea in Sofia la invitatia Ministerului Turismului din Bulgaria.

Facilități
  • animale de companie
  • Piscina/Piscine
  • spa și centru de wellness complex
  • wi-fi gratuit