Turkey, Marmaris

SERVICII TERMALE DE LUX, IN MARMARIS, TURCIA, LA HOTELUL GRAND YAZICI CLUB TURBAN THERMAL

       

Va propun o idee de vacanta minunata in sezonul rece, in indragitul hotel turcesc Grand Yazici Club Turban Thermal, situat in Marmaris Turcia, pentru a beneficia de proprietatile curative ale apelor termale de aici si de serviciile foarte bune, care au consacrat acest lant hotelier.

Serviile se adreseaza celor care doresc un sejur de relaxare la baile termale, beneficiind de binecunoscuta ospitalitate turceasca dar si celor cu probleme de sanatate, pe care apa curativa ii poate ajuta in special in redarea mobilitatii.

Corpul B al Hotelului Grand Yazici Club Turban Thermal, este deschis 12 pe luni pe an. Daca din 1 aprilie si pana in 5 noiembrie, in cursul sezonului estival, functioneaza in regim all-inclusiv ca si restul hotelului, dupa data de 5 noiembrie si pana in 31 martie, Corpul B ofera servicii de lux pe segmentul termal , atat de cazare, toate camerele sunt frumoase, confortabile si au baile renovate anul acesta,  masa, cu variantele mic dejun, demipensiune si pensiune completa, cat si divertisment si acces la apele termale curative, la SPA si la sala de fitness. Asadar de o veritabila cura de sanatate, infrumusetare, relaxare si sport, puteti avea parte aici, in sezonul rece.

B block a fost construit in anul 2013 are 65 de camere si 2 piscine cu ape curative, una in spatial exterior si una in interior.

Apa termo-mineralã contine 5156 mg / l de mineralizare totalã, magneziu, clorura si fluor.

Beneficiile apei termale:

Bai pentru perioadele de remisiune ale bolilor reumatismale inflamatorii,

Disconfort degenerativ al articulatiilor, cum ar fi osteoartrita,

Dureri de spate cronice,

Miozita, tendinita, sindromul fibromialgiei, durerea miofasciitei si alte boli ale tesuturilor moi.

Dupa operatii ortopedice si în ocaziile in care persoana este imobila pentru o perioadã lunga de timp, poate fi folosita

reabilitarea si remobilizarea ca element complementar al tratamentului.

In sezonul rece va veti recrea la CENTRUl „SPA BEAUTY & WELLNESS & FITNESS” care este desfasurat pe o suprafata de 1100 m patrati si ofera în principal doua tipuri de servicii.

FACILITATI GRATUITE: care constau din sauna, baie de aburi, piscina interioara (apa termala) bloc B

piscinã interioarã (restrictionata în functie de varsta numai pentru + 7 ani), sala de sport (pentru +14 ani), baie turceasca

(hamam) fara cerere de service.

SERVICII CU TAXA EXTRA: Existã 10 sali de masaj, dintre care una este clasa VIP (poate gazdui 2 persoane persoane). Sunt oferite aici, baie turceasca traditionala (hamam) cu peeling si masaj cu spuma, precum si o varietate de masaje orientale, medicale, de lux si locale. Compexul SPA cuprinde de asemenea tratamente de îngrijire a fetei si corpului, manichiura si pedichiura, alaturi de servicii de coafura si frizerie.

Programul zilnic al acestor servicii este intre orele 09:00 - 20:00

In lobby-ul foarte frumos amenajat in stilul turcesc autentic, care caracterizeaza hotelul, se organizeaza seri cu spectacole live.

In contextul Pandemiei COVID-19 hotelul are atat pe timpul sezonului estival cat si in sezonul rece, masuri de protectie impotriva infectarii.

Astfel piscinele termale interioare sunt organizate în asa fel încat se ofera  un spatiu de 8 metri patrati, pentru fiecare persoana.

Piscina termalã interioara are 96 de metri patrati si are o capacitate totala de 12 persoane.

Accesul este gratuit pentru toti oaspetii.

La intrarea în piscina termala sunt dusuri iar de la receptia centrului SPA, primiti prosoape si boneta de dus.

Asadar din 5 noiembrie si pana pe 31 martie, va puteti bucura de toate aceste servicii de lux, la Hotelul Grand Yazici Club Turban, in Marmaris, Turcia., hotelul acesta fiind recomandarea mea si in sezonul rece.

Un sejur de 7 nopti aici costa, pentru perioada   17.11-25.11. 2021, de exemplu:

Cazare 7 nopti (18.11-25.11)  

Demipensiune, camera dubla standard: 680 euro

Pensiune completa, camera dubla standard: 850  euro

Bilete avion :495 euro/2 persoana, bagaj cala inclus 25 kg/persoana+ bagaj mana

Transfer aeroport-hotel-aeroport:100 euro

Toate tarifele sunt pentru 2 persoane.

Veti spune ca si in tara noastra sunt statiuni cu ape termale curative deosebit de apreciate si aveti dreptate, dar acest hotel din Turcia vine cu o gama excelenta de servicii pe care nu le gasim in Romania, pe toate palierele: cazare, masa, SPA si piscine cu apa termala, divertisment.

Hotelul este localizat la 6 km de centrul statiunii Marmaris si la 90 de km de aeroport.

Facilități
  • camere de familie
  • spa și centru de wellness complex
  • wi-fi gratuit
  • Acces gratuit la apa termala