Turkey, Marmaris

Hotelul Grand Yazici Club Turban Termal din Marmaris, Turcia, nu a fost afectat de incendiu

       

Imaginile cu incendiul  din Marmaris, Turcia, au facut inconjurul lumii.

Valvataia a ajuns atunci pana aproape de hoteluri.

Hotelul Grand Yazici Club Turban Termal, a avut de asemenea focul foarte aproape dar din fericire nu a fost afectat.

Conducerea hotelului a relocat timp de cateva ore, turistii, iar imediat dupa ce incendiul a fost stins, vacantele au reintrat in normal.

Desi incendiul din Marmaris Turcia a fost urias, statiunea arata bine.

Doar padurile care o inconjoara, pline cu arbori arsi, mai amintesc de incendiul puternic care a fost aici, in luna august.

Dl. Artur Nerov, sales & marketing representative Grand Yazici Hotels, (FOTO)  a avut amabilitatea de a-mi acorda un interviu in exclusivitate despre cum s-au desfasurat lucrurile, in timpul si dupa incendiul de vegetatie, din luna august.

Vreau sa stiu in primul rand, daca hotelul a fost afectat?

Acum asa cum puteti vedea, hotelul opereaza in procedura standard, dar atunci cand a fost incendiul, pentru noi, pentru intreaga Turcia, au fost zile teribile, pentru ca incendiul a inceput in mijlocul statiunii Marmaris apoi s-a raspandit imprejur, in toata zona Marmaris, a fost foarte aproape, langa hotelul nostru si a fost teribil pentru noi, pentru ca hotelul nostru, putea fi afectat. Conducerea a facut un anunt prin care au fost relocati toti turistii in partea dinspre mare, iar focul a fost stins in 2-3 ore, apoi turistii au fost mutati din nou in hotel. Au fost 5 elicoptere care au survolat, pentru a stinge incendiul.

Cum este hotelul acum?

Acum hotelul opereaza in procedura standard, toti oaspetii sunt multumiti si nu e nimic de speriat in legatura cu hotelul nostru sau cu regiunea noastra.

Deci oaspetii nu mai au nicio senzatie de teama legata de acest episod cu incendiul?

Normal, a fost prima experienta in viata noastra, aici in Marmaris, iar oaspetii, unii au fost speriati, altii s-au comportat normal, pentru ca era un fenomen natural si nu puteau interveni, reactiile oaspetilor au fost diferite, legat de situatie.

 Anul viitor va gaseste fara probleme?

Speram, pentru ca asa cum stiti, ultimii 2 ani au fost dificili, pentru ca in 2020 a inceput coronavirusul, iar anul acesta a fost incendiul, dar speram ca anul viitor va fi bun, fara, probleme.

Facilități
  • acces imediat la plajă
  • camere de familie
  • spa și centru de wellness complex
  • wi-fi gratuit